Κάντε το BNBGuesthouse δικό σας site. 
Με 20 Ευρώ το έτος και χωρίς καμία άλλη δέσμευση.

Γίνετε μέλος του BNB Guesthouse & Villas

Τα οφέλη από τη συμμετοχή σας στο 'BNB Guest House & Villas'

Ως ιδιοκτήτης, γνωρίζετε ήδη πόσο δύσκολο μπορεί να είναι η εμπορική ιδιοκτησία σας.
Πώς φτάνετε στους σωστούς επισκέπτες; Πώς απλοποιείτε τη διαδικασία κράτησης από την αρχή μέχρι το τέλος; γιαυτό είμαστε εδώ.

Ως πλήρης υπηρεσία BNB Guesthouse & Villas, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Ασχολούμαστε με τα πάντα, από την ανάπτυξη της σωστής στρατηγικής μάρκετινγκ για την ιδιοκτησία σας, δημιουργώντας δελεαστικές και γραπτές διαφημίσεις με υπέροχες φωτογραφίες, μέσω του χειρισμού όλων των ερωτημάτων των επισκεπτών, των απαιτήσεων τους.
Εξασφαλίζουμε επίσης ότι θα αποτυπώσουμε τις κριτικές των επισκεπτών αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η παραμονή τους, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες.
 
Όντας τυπικοί, αν θέλετε να μας δείτε, είμαστε στην διάθεση σας για να έρθουμε και να σας δούμε να συζητήσουμε για την όποια λύση.
Όλοι οι ιδιοκτήτες μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και πολλοί έχουν γίνει φίλοι μας!

Το να γίνετε Αποκλειστικός Μέλος σας παρέχει μια υψηλή θέση στο www.bnbguesthouse.com παρέχοντας την πιο πρόσφατη κάλυψη μάρκετινγκ SEO και internet παγκοσμίως.
Θα έχετε επίσης την τεχνογνωσία του εμπειρογνώμονα ιδιοκτησίας σας για να βελτιστοποιήσετε τις δυνατότητες κράτησης και την πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων του BNB Guesthouse & Villas.
Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα όνομα και πρότυπα που εμπιστεύονται οι πελάτες μας και οι ιδιοκτήτες. Αυτό μας παρέχει ένα υψηλό ποσοστό αναφορών έρευνας και κράτησης και σημαίνει ότι πολλοί από τους φιλοξενούμενους μας επιστρέφουν ξανά και ξανά.


Διαφήμιση Χωρίς Ρίσκο & Χωρίς άλλα Έξοδα.

-Η παρουσίαση του καταλύματος η των υπηρεσιών σας στο BNBGuesthouse είναι Η διαφήμιση σας.

-Εάν δεν έχετε δικό σας site φτιάξτε το τώρα εδώ!

-Νέοι Πελάτες - Άμεση Πληρωμή

Πληρώνεστε άμεσα και απευθείας από τον πελάτη.

-Στο BNBguesthouse.com το κοινό είναι απόλυτα στοχευμένο και δημιουργεί νέες προοπτικές απολαμβάνοντας της υπηρεσίες σας!

-Ο πελάτης επικοινωνεί απευθείας με εσάς και εσείς με το πελάτη δίχως την μεσολάβηση τρίτου.

-Καθημερινή Προβολή σε Στοχευμένο κοινό.

-Εγγραφείτε και ανεβάστε την επιχείρησή σας τώρα!

-Εμπλουτίστε τις “σελίδες” σας με τις καλύτερες περιγραφές υπηρεσιών που προσφέρετε και με ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Από την ημέρα που θα “ανεβάσετε” την επιχείρησή σας έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε και ένα μήνα μετά.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να σας στείλουμε τις οδηγίες για πως να “ανεβάσετε” την επιχείρησή σας στο BNBGuesthouse.